Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

  • Sündmus sündmus on möödas

KANALDAMISE ÕPITUBA

8 november 2022 @ 6:30 p.l. - 8:30 p.l.

VEEBI KANALDAMISE ÕPITUBA
08. detsember ja kell 18:30 – 20:30 võib minna kauem

Otseülekandes õpituba läbi 𝗭𝗢𝗢𝗠’𝗜.
Õpitubai on võimalik ka hiljem salvestusena saada – selleks kirjuta mulle ning pärast panuse laekumist saadan salvestus

TÄHELEPANU!
ZOOMI KESKKONNAST saadan kutse vahetult enne õpitoa algust, milles leiad lingi ja parooli ning siis oledki valmis rännakus osalemiseks.
Infokanali avamine ja praktiseerimine
Kuidas saada infot? Palju räägitakse kanaldamisest – mis see on ja kuidas see toimib?
Me kõik oleme kanalid/tunnetajad/teadjad ja info saamiseks kasutame alateadlikult infovälja. Kuidas saada infot teadlikult, sellest see õpituba räägib ja juhatab suuna.
Me avame teadlikult kanali ning tunnetame seda ka omal nahal. Lisaks jagame kogemusi ning aitame üksteisel kogeda, sest õiget ja valet ei ole aga info on ja miks siis mitte seda kasutada ning jagada.
Õpitoas varem osalenutest, kanaldavad teadlikult – jah, koolitöö või eraelus vajamineva suudab õpitoas käinud isik ka kanaldada, küsimus on ainult usaldamises. Usaldust saab ka treenida – tagasiside saamisega ja sellega me tegeleme ka õptoas.Kui soovite, siis võite mõelda küsimusi, millele olete soovinud vastust saada aga vastust ei ole saanud- kanaldame koos vastused neile
Kanalid on inimese enda algenergainfotasand ehk sõltumatu, puhas ja mõjutuste vaba energia – seda lähme ka vaatama, kust see saadud info tuleb.

𝗠𝗶𝘀 𝘀𝗲𝗹𝗹𝗲𝗸𝘀 𝘃𝗮𝗷𝗮 𝗼𝗻:
Ole sellises kohas, kus tunned ennast mugavalt – võib ka olla loodus või armas oma pesa ehk valikud on sinu. Pane selga mugav riietus, et saaksid ennast hästi tunda. Kui võimalik, siis enne õpituba 1-2h soovitan mitte süüa, siis on meeled erksamad.
Õpituba sobib nii algajatele, kui ka praktikutele!

𝗥𝗘𝗚𝗜𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗥𝗜𝗠𝗜𝗡𝗘:
Oma osalemisest anna mulle kindlasti teada, kas FB sõnumitesse või kirjuta e-mail hingeingel8@gmail.com või saada sms +37258055302 (kõnedele ei saa koguaeg vastata).

𝗠𝗜𝗟𝗟𝗔𝗟:
08. detsember ja kell 18:30 – 20:30

𝗘𝗡𝗘𝗥𝗚𝗜𝗔𝗣𝗔𝗡𝗨𝗦:
Energiapanus on vastavalt selline nagu tunned :
*44 eurot
*55 eurot
*66 eurot
*77 eurot
*88 eurot
*99 eurot
*111 eurot
mille palun ülekandena panustada, kui tunned, et panus on suur sinu jaoks (kirjuta mulle ja lepime kokku teisiti), kuid kindlasti ära jäta osalemata, sest muidu lood endale veel ühe takistuse juurde.

Osalemiseks panusta see summa (….€) mida tunned selgitusega: õpituba
SAAJA: Marsil OÜ
Swedbank EE482200221065323352

Kanaldatud nimi Hingeingel
Olen teadja/iseseisev õppija/kogeja/kanaldaja/astraalis energiate liigutaja. Olen Reiki Meister. Eriline olen alati olnud ja tunnetanud ning märke lugenud juba lapsepõlvest peale.

Oma teadmised saan suuremalt osalt oma algolemuse energiast, astraalsetelt abistajatelt ehk olenditelt. Õpitubadest ja koolidest omandan seda mida arenguks vaja, ehk võtan sealt ainult killu ning kui vaja, siis teen ta endale sobivaks, sest me kõik oleme erinevad ja kõik ei sobi kõigile.

Astraalis käies peamiselt puhastan, lapin auravälja ehk tervendan energeetikat. Sammuti suhtlen vaimolenditega ja kui vaja, siis eemaldan demonistlikud vormid. Sulgen portaale ja imelikke kanaleid, mis ei ole inimesele kasulikud.

Korraldan rännakuid/meditatsioone ning nendel käin kogu grupiga kaasas ja jagan seda infot, mis on sellele grupile vajalik. Töötan algenergiatega ehk loon sideme, sellega millest oleme alguse saanud.
T
äiendanud olen end: Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemia Eesti filiaalis (lõpetatud Diplomiga) ja Kristiina Raie Kanaldamise seminaridel (lõpetatud Diplomiga) ning erinevate meistrite/juhendajate õpitubades.
Tudeerisin Holistika Instituudis.

Minu juurde jõuavad ainult need imelised, kes peavad jõudma ning need keda saadavad minu juurde inglid/kaaslased/olendid ja kellel on mind vaja. Teistele soovin armastust sellel imelisel planeedil.

Kohtumiseni
Marge

Ülevaade

Kuupäev:
8 november 2022
Aeg:
6:30 p.l. - 8:30 p.l.